Basso Diamante SV

Foreløpig ikke vurdert | Lag din egen omtale
Basso Bikes
kr 49.990,00 Inkl. mva

Backorder

Leveringstid: 3-4 uker (bygges i Italia)

Designet for syklister som elsker en aerodynamisk sittestilling. Det gjør også sykkelen - rørene kutter gjennom luften som kniver! I vindtunnel er turbulensen rundt beina dine og bakrammen nesten 0.

Hva kan forbedres på en sykkel som allerede er lett, klatrer bra og er superstabil nedover? Basso har forbedret rørenes form på ramma for å forbedre luftmotstanden ytterligere og laget en "straight blade fork". I tillegg er de nyeste direct mount bremsene med to festepunkter brukt for bedre bremsing. Dette forbedrer bremseegenskapene og spesielt på carbonhjul.

Diamante SV introduserer et patentert “3B-BASSO” system som er en ny måte å feste salpinnen på. Seteklemmen er gjemt inne i rammen, ikke bare flott å se på men også en nyvinning med egenskaper. Ved å gå bort fra den tradisjonelle seteklemmen klemmer ikke ramma mot kun et lite punkt på salpinnen. Samtidig ligger det en gummiforing inne i rammen som er skånsom mot salpinnen og tar opp vibrasjoner fra veien som gir deg en mer komfortabel tur. Dette kan spare deg for krefter over tid.

Alle sykler leveres med sorte spacere. Basso tilbyr 7 forskjellige spacere after-market. Alle Basso sykler custombygges til kunden i Italia og har 3-4 uker levering. Ved kjøp velger kunden hjulsett og gruppesett.


 DIAMANTE SV FRAME TECHNOLOGY
100% 3K Torayca High Modulus Carbon Fiber in T1000 and T800

LAY-UP STRUCTURE:

Top Tube: 1 x 0° + 1 x 30° + 2 x 45°

Down tube: 1 x 0° + 1 x 30° + 2 x 45°

HT: 2 x 0° + 3 x 30° + 1 x 90°
ST: 1 x 0° + 1 x 30° + 1 x 45° + 1 x 90°
CS and ST: 2 x 0° + 2 x 30° + 1 x 45°
 
 
 

Hjulsett:


Ved kjøp av sykkel kan en velge mellom flere hjulsett, under finner du valg knyttet til denne modellen. Bruk nedtrekksmenyen for å velge alu- eller carbon hjulsett. Merk i boksene under menyen hvilke hjul du vil ha.

Microtech M150 Clincher
Aerohjul med 50mm profil perfekt for landevei og gateritt, men holdbart nok til treningsturer. Clincher for dekk og slange. 1655gr, UCI godkjent.


Microtech M138 Tubular

Tubular- eller pariserhjul med 38mm profil. Lette hjul på bare 1175gr hjelper deg opp bakkene men fortsatt gode bremseegenskaper når du skal ned igjen. 1175gr, UCI Godkjent.


Microtech MCT38

Pålitelige aluhjul med 38mm profil. Solide allroundhjul med mer enn godkjent vekt for "treningshjul" å være. 1700gr

 

Les mer om Basso her: www.bassobikes.com 

 

 

 

0 stjerner basert på 0 anmeldelser Legg inn anmeldelsen din
Legg til
Bruk kommaer som skilletegn mellom tagger.