Bikecheck: Tore Navrestad Speedco Velox XXXL

  • Lagt inn den
  • 0
Bikecheck: Tore Navrestad Speedco Velox XXXL

Se Tore Navrestad`s 2018 Speedco Velox Carbon

Tore Navrestad er i USA på treningsleir men rakk å bygge seg en ny 2018 Speedco Velox Carbon XXXL før avreise. Les hvilke deler Tore har på sykkelen, nyheter for 2018 og hvilke planer han har for sesongen.

Ramme: Speedco Velox Carbon Pro XXXL - Gloss Yellow, 2018
Gaffel: Avian Versus Carbon Tapered
Styre: BOX står på nå men skal bytte til Avian 6'4 Impala 8"
Stem: BOX Delta på nå men bytter til Avian Scorcher stem når jeg bytter styre.
Headset: Avian Carbon Tapered 8mm topcap.
Felger: BOX felger nå men bytter til AVIAN Venatic 30mm Carbon felger til sesongen!
Dekk:  1.75
Slanger: Det er hemmelig, sier jeg det blir treneren min sur.
Nav: Onyx Ultra SS
Krank: Avian Cadence 175mm
Kranklager: Avian Ceramic BB86
Tannhjul: På bildet et BOX drev, nå i USA har jeg et Profile 45t. Men setter nok på Avian 47 eller 45t til sesongen.
Kjede: KMC X1
Bremser: BOX Eclipse sort
Pedaler: Shimano PD-424 med custom plater
Sete: Box Echelon sort
Seteklemme: Avian Aviara QR, sort

Vekt: Rundt 8kg.

 

Er dette sykkelen du starter sesongen med?
Tore: Jeg har 2 sykler, en til trening og en til løp. Dette blir nok treningssykkelen, så jeg bygger nok en ny før verdenscupen starter.

Er noe nytt i forhold til i fjor?
Tore: Ja faktisk. Dette er en lenger ramme, så har gått opp en størrelse til XXXL. Det er ny størrelse fra Speedco. Den gir meg litt mer plass til å bevege meg på sykkelen. Såvidt jeg vet fra Speedco er jeg den eneste i verden som sykler på denne ramma akkurat nå. Jeg har også byttet noen sponsorer, så alt av deler på sykkelen skal vøre AVIAN. Jeg byttet til Avian kranker i fjor rett før EC Sviland og gikk ned til 175mm. Det har fungert veldig bra så jeg gleder meg til å teste alt Avian, spesielt carbonhjulene. 

Treningsleir nå? Hvordan ser sesongen ut?
Tore: Ja vi skal være nesten hele februar i San Diego på Chula Vista Olympic Training Center. Her har de alt vi trenger for å trene, men viktigst av alt god matching. Jeg har fått målt meg mot gode syklister allerede og det gikk veldig bra, så jeg er fornøyd. 

Sesongen er som vanlig. Jeg sykler EC og VC + mesterskapene EM og VM.

 

Kommentarer

Bli den første til å kommentere...

Legg igjen en kommentar
* Din e-postadresse vil ikke bli publisert.
* Obligatoriske felt