Garmin Edge 1030

Foreløpig ikke vurdert | Lag din egen omtale
GARMIN
kr 5.500,00 Inkl. mva
På lager
Leveringstid: 1-4 dager
EAN code:
753759173760

Den ultimate GPS-sykkelcomputeren med navigasjon og smarttelefontilkobling

  • 3,5 tommers skjerm, omfattende funksjoner for navigasjon, prestasjon og sykkelsikkerhet.
  • Trendline-popularitetsruting bruker milliarder av kilometerdata fra Garmin Connect for å vise de beste rutene både på veien og i terrenget.
  • Forhåndsinstallert Garmin-sykkelkart med detaljerte anvisninger og nye navigasjonsvarsler.
  • Ny syklistmeldingsfunksjon1 som gjør kan du holde kontakten med andre syklister i gruppen din.
  • Utfordre deg selv på hver tur med den nylig oppdaterte og forhåndsinstallerte Strava Live Segments-funksjonen.
  • Batteritid: opptil 20 timer2, kan forlenges til 40 timer med Garmin Charge-batteripakke (tilleggsutstyr).

Med Edge 1030 GPS-sykkelcomputeren kan du sykle lengre og hardere og samtidig holde deg tilkoblet. Sykkelcomputeren har Trendline-popularitetsruting som bruker milliarder av kilometerdata for å vise de beste rutene både på veien og i terrenget. Enten du sykler profesjonelt, pendler eller leter etter eventyr, kan vi vise deg en bedre sykkelrute.

 

Samle alle verktøyene dine for sykling

Edge 1030 har de nyeste navigasjonsverktøyene og er kompatibel med vår serie av sykkeltilbehør som gjør at du kan måle viktige aspekter ved prestasjonen din. Sykkelcomputeren fungerer også med Garmin Varia serien som kan bidra til å skape et tryggere sykkelmiljø. Du kan skape det perfekte sykkelnettverket med Garmin, og det hele starter med Edge.

Edge 1030

 

Popularitetsruting vet hvor det er populært å sykle

Siden nettsamfunnet Garmin Connect™ ble opprettet, har syklister lastet opp milliarder av kilometerdata. Det er på tide å ta i bruk dataene med Trendline-popularitetsruting. Når Edge 1030 genererer en tur for deg, finner den frem til den beste ruten ut fra de mest populære veiene blant andre syklister. Du kan også bruke forbedrede "lag løype-funksjonen" i Garmin Connect til å generere flere sykkelvennlige ruter basert på popularitetsdata.

 

Avansert navigasjon med Garmin-sykkelkart

Garmin er veiviseren din, både på og utenfor veien. Edge 1030-sykkelcomputeren har forhåndsinstallerte Garmin-sykkelkart, detaljert navigering og navigasjonsvarsler som varsler deg om skarpe svinger lenger fremme. Få informasjon om høydedata, se interessepunkter og søk etter adresser mens du sykler. Funksjonen for rundtur-ruting kan generere en hel rute for deg. Bare gi Edge 1030 en avstand og en startretning, så gir den deg valget mellom opptil tre ruter. Den er selvsagt også smart nok til å vise deg veien tilbake til ruten hvis du avviker fra den. Du kan stole på Edge 1030 når du planlegger lengre sykkelturer. Den har opptil 20 timer batteritid, og med den nye integrerte Garmin Charge-batteripakken kan Edge holde det gående like lenge som deg.

Meldinger fra syklist til syklist

Du trenger ikke å strekke deg etter telefonen eller tenke på andre syklister når de sykler fra deg eller sakker akterut. Med meldinger fra syklist til syklist kan du sende forhåndsskrevne meldinger rett fra din Edge 1030 til mottakerens Edge. Gi vennene dine beskjed om at du tar dem igjen om noen minutter, eller at de skal fortsette uten deg. Hvis du har punktert eller trenger hjelp, kan du sende en melding til andre syklister som er koblet til GroupTrack3, slik at de kan finne deg.

Smarttilkobling

Med Edge 1030 kan du holde kontakten også på andre måter. Svar på tapte anrop eller meldinger med forhåndsskrevne meldinger4, for eksempel «Snart hjemme». Ikke la venner, familie og andre syklister bekymre seg for deg – la dem følge turen din i sanntid med LiveTrack og GroupTrack. Dra nytte av automatiske opplastinger til Garmin Connect, last ned kostnadsfrie apper og widgeter fra Connect IQ-butikken, og koble til Wi-Fi® for enkelt å oppdatere enhetsprogramvaren.

Sykle trygt og enkelt

Edge 1030 fungerer med vår nye innbyggingsbrakett som holder enheten på linje med styret og ikke over. Edge-enheten din får ikke bare en lavere profil – braketten sørger også for at det er enkelt å bytte tilleggsutstyr som Garmin Charge-batteripakken eller Varia™-sykkelprodukter. Edge 1030 er kompatibel med Varia-sykkelradar og -smartsykkellys som kan bidra til å skape et tryggere sykkelmiljø. Den har også innebygd hendelsesregistrering5 som sender posisjonen din til en nødkontakt hvis du får problemer.

Strava Live Segments motiverer deg

Garmin og Strava gir deg enda flere måter å teste grensene dine på. Du får fortsatt varsler om start og slutt for segmenter og kan konkurrere mot Strava-venner med en nyutformet sammenligning sekund for sekund. Nå kan du i tillegg se hvordan innsatsen din er sammenlignet med den personlige rekorden din, den nyligste innsatsen din eller de personlige rekordene til vennene dine. Med den nye funksjonen for segmentutforsking kan du også vise populære og ledende segmenter i nærheten av deg, direkte på Edge-enheten.

 

Fra plan til resultat med TrainingPeaks

Med TrainingPeaks Connect IQ-appen kan du ta med deg den planlagte treningsøkten din på hver tur. Det er like enkelt som det er å slå på Edge 1030. Den forhåndsinstallerte appen gir deg den daglige treningsøkten din rett på Edge-enheten. Den veileder deg gjennom treningsøkten i sanntid, med intensitetsmål og intervallvarigheter. Etter treningsøkten kan du synkronisere til TrainingPeaks for å få en detaljert analyse og måle fremgangen mot målene dine. Opprett en kostnadsfri TrainingPeaks-konto, og kom i gang med en kostnadsfri treningsplan (på engelsk).

Personlig kraftplan for konkurransedagen fra Best Bike Split

Med Best Bike Split kan du se hvordan endringer i vekt, kraft og luftmotstand kan påvirke konkurransetiden din, og du kan opprette den perfekte kraftplanen for konkurransedagen. Med Best Bike Split Race Sync-appen vil kraftplanen for konkurransedagen veilede deg til de beste sykkelmellomtidene noensinne. Bare koble Best Bike Split-kontoen din til Edge 1030, så blir alle gjeldende konkurranseplaner lett tilgjengelige. Opprett en kostnadsfri Best Bike Split-konto (på engelsk) i dag, og kom i gang med å planlegge den perfekte konkurransedagstrategien.

Følg med på prestasjoner, trening og restitusjon

Hvor effektiv er egentlig treningsplanen din? Edge 1030 hjelper deg med å overvåke treningen og restitusjonen, slik at det blir enklere å forberede deg på neste ritt. Treningsstatus er et nytt verktøy for ytelsesovervåking som automatisk evaluerer nylig treningshistorikk og nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte, om du er på en formtopp eller om du trener for hardt. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir deg mer detaljert informasjon om treningen. Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se din generelle treningsbelastning, som måler treningsvolumet de 7 siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Følg med på prestasjoner, trening og restitusjon

Tilpass enheten din

Det er enkelte å tilpasse Edge 1030 med kostnadsfrie apper, widgeter og datafelter fra Connect IQ-butikken. Med apper som AccuWeather kan du finne ut når det skal slutte å regne, slik at du kan finne et passende tidspunkt for en sykkeltur. Få umiddelbar tilbakemelding med MPA and Power-appen fra Xert, så kan du se om du bruker for mye kraft. En rekke konfigurerbare datafelter viser deg favorittstatistikkene dine på den lesevennlige skjermen.

1Når parkoblet med en kompatibel telefon
2Batteritiden avhenger av bruken.
3Når parkoblet med en kompatibel telefon; GroupTrack kan spore opptil 50 ryttere.
4Bare tilgjengelig på Android-enheter.
5Når parkoblet med en kompatibel telefon; Primært designet for landeveisykling.

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.; Bluetooth®-navnet og -logoene eies av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk som Garmin gjør av disse, er underlagt lisens.

ANT Firstbeat app store app store
0 stjerner basert på 0 anmeldelser Legg inn anmeldelsen din
Legg til
Bruk kommaer som skilletegn mellom tagger.