Garmin Vector 2S 12-15mm

Foreløpig ikke vurdert | Lag din egen omtale
GARMIN
kr 6.590,00 Inkl. mva

Backorder

Leveringstid: Ikke på lager - ta kontakt
EAN code:
75375913653

Pedalbasert kraftmåler med én sensor

  • Rimelig kraftmåler med mulighet for å oppgradere til dobbelt sensorsystem.
  • Måler kraftforbruk ved pedalen, der kraften oppstår.
  • Rapporterer pedalfrekvens og total kraft (i watt).
  • Installeres på et par minutter og kan flyttes raskt mellom sykler.
  • Pedalsensorene har en innebygd LED-lampe som viser viktig informasjon om oppsett og vedlikehold.

Mål der det betyr noe

Kraft er den mest pålitelige måten å måle sykkelprestasjonen på for en gitt dag eller et gitt tidspunkt. Med Vector 2S kan syklister få disse verdifulle dataene på en rimelig måte. Den fungerer ved at kraft måles direkte ved pedalen der kraften oppstår, slik at resultatene blir mer pålitelige og nøyaktige. Dette er et system med én sensor som måler kraft ved venstre pedal for å anslå total kraft.

Enkel å kjøpe, montere, flytte

Tidligere var det komplisert å montere en kraftmåler. Det betød vanligvis at du måtte utføre mekaniske endringer på sykkelen. Men med Vector 2S kan du gå til en lokal sykkelforhandler, kjøpe en Vector 2S-kraftmåler og montere den selv på noen minutter. Du trenger ikke hjelp av en mekaniker, og det er ingen nedetid mens sykkelen er på verksted. Det er ingen kompliserte drivverk eller hjulhensyn, og det er heller ingen eksterne sensorer som må installeres. Dessuten, i motsetning til forgjengeren, er det ingen vanskelige låseskiver å bekymre seg for. Det betyr at du kan flytte den raskt til en annen sykkel hvis du ønsker det.

Vector 2S passer til nesten enhver sykkel takket være ekstra klaring (tykkelse og bredde) til pedalarmen. Pedalsensorene i standard størrelse passer til 12 til 15 mm tykke og 44 mm brede pedalarmer. Pedalsensorene i stor størrelse passer til 15 til 18 mm tykke og opptil 44 mm brede pedalarmer.

Fullfør sykkelpakken

Vector 2S fungerer sammen med en kompatibel sykkelcomputer eller andre treningsenheter, slik at du kan ta treningen din til neste nivå. Mens du sykler, måler Vector 2S total kraft samt kraft, pedalfrekvens og sykkeldynamikk for venstre og høyre ben og sender dataene til kompatible ANT+®-aktiverte enheter¹ for visning. Analyse etter sykkelturen, datadeling, kartlegging, ruteplanlegging med mer kan også integreres i treningen din gjennom Garmin Connect™.

¹Se Spesifikasjoner for å se hvilke data som kan vises på kompatible enheter.

ADVARSEL: Syklisten som bruker Vector 2S-systemet, kan maksimalt veie 90 kg (200 pund). Syklister over denne vektgrensen risikerer skade på person og eiendom.

0 stjerner basert på 0 anmeldelser Legg inn anmeldelsen din
Legg til
Bruk kommaer som skilletegn mellom tagger.