Elsykkel

Elsykkel har virkelig økt i popularitet de siste årene, vi selger mer og mer Elsykkel. Sammen med terrengsykkel er Elsykkel den typen sykkel Sykkelfabrikk.no selger mest av. Vi sender sykler til hele landet.

 

Fordeler med Elsykkel:
- Miljøvennlig
- Lave driftskostnader
- Ingen bompenger
- Slipper å stå i kø
- Glimrende jobbsykkel

Dette er grunner de fleste går til anskaffelse av en Elsykkel for. Likevell ser vi så utrolig mange flere fordeler med en Elsykkel; flere kommer seg ut på sykkel, du kommer deg lenger og kan sykle med andre uansett nivå. For jobbsykling kan du også sykle til jobben uten å måtte dusje fordi du er svett når du kommer til jobben. Til slutt men ikke minst - Elsykkel er morsomt!

Kjøpe Elsykkel hos Sykkelfabrikk.no

Før vi sender ut en sykkel monterer vi den 100% og sjekker at alt er i orden både mekanisk på sykkelen men også det tekniske utstyret som batteri, computer, lys og lignende. Derfor kan du noen ganger oppleve litt støv på dekkene eller ikke fullt batteri fordi vi har testet sykkelen ved montering for å påse at alt er 100%. 

Deretter pakkes sykkelen ned enten i eske eller i bag. For deg som kunde skal det være enkelt å handle sykkel hos oss. Avhengig av sykkeltype må du montere følgende når du mottar sykkelen:

- Pedaler (15mm fastnøkkel)
- Forhjul (noen sykler blir også sendt med forhjulet montert. (trenger ikke verktøy)
- Justere opp eller sette i setepinne (5mm umbrako)

Velger du hente i butikk er selfølgelig sykkelen 100% klar når den hentes!

Service?

Alle sykler vi selger følger det med en gratis 3 måneders service. Denne er det vanskelig å utføre om du bor langt unna vårt verksted i Sandnes. Våre sykler har komponenter fra Shimano og Bosch som kanskje er de vanligste motor- og sykkeldelene. Dette vil ethvert sykkelverksted kunne hjelpe deg med. Vi anbefaler Shimano Service Center sertifiserte butikker - som oss. Har du spørsmål angående din Elsykkel er det bare å ringe oss 51 66 09 69.

Våre sykler

Vi selger sykler fra Ecoride, Stevens og Scott. Se alle Elsykler HER. Rekkevidde er ulik etter hvilken modell du velger, vi har sykler som klarer opp mot 230km!

 

Hvordan velge sykkel?

Bysykkel
E-City

E-City syklene fra Stevens har alle innebygd navgir som er tilnærmet vedlikeholdsfrie. E-City syklene er laget for at du skal kunne sykle kortere distanser med høy komfort og bagasje i byen. Syklene kan også brukes til lengre turer men da anbefaler vi E-Tour syklene som har en større rekkevidde med flere gir.Populære E-City sykler hos oss:

 

 

          

 

Tur-, trim- og Jobbsykkel:
E-Tour

Sykler laget for å brukes - hver dag! Disse syklene har litt mer fremoverlent og sporty sittestilling enn E-City syklene men likevel en komfortabel posisjon. Komponenter som tåler forholdene vi møter året rundt. Syklene har utenpåliggende gir som man finner på MTB- og Hybridsykler og et større spenn eller rekkevidde på girene som gjør at du kan sykle alt mulig terreng og alltid ha nok gir enten det er bratt motbakke eller medvind på sletta. Effektive motorer og batter med høy kapasitet. Sporty sykler som fra 2018 også har modeller med batteriet innebygget i rammen. E-Tour syklene fra Stevens er de vi anbefaler til typisk jobbsyklisten eller den som vil ha en elsykkel til turer mest på asfalt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Populære E-Tour sykler:

Allround:
E-Cross

Sykkel til alle forhold. E-cross syklene har dempegafler, sterke skivebremser og mer volum på dekkene med ofte litt knaster som gir deg mer kontroll på grus og ulendt terreng. God på asfalt og bysykling men skodd for alle forhold med sterk motor.

 

 

 

Terrengsykkel:
E-MTB

Terrengsykkel med elmotor er et stadig økende segment. Med litt hjelp i bakkene og i sugende forhold kan du rekke over mer terreng og ha det mer moro i skogen. Terrengsyklene har sterke rammer og kvalitetskomponenter som tåler røff og hyppig bruk.